Laatste nieuws

Het laatste nieuws


van het Rhedens Fanfare Corps

23 september 2023

450 jaar Gemeente Rheden

Gemeente Rheden bestaat dit jaar 450 jaar en ook in Rheden wordt dit gevierd!


De opening van het Rhedense dorpsfeest is op zaterdag 7 oktober om 11.00 uur bij de Dorpskerk. Schout Leo Schol, dorpswethouder Gea Hofstede en organisator Saraja de Jonge zorgen voor een feestelijke opening.

De hele dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook het Rhedens Fanfare Corps is te horen op deze feestelijke dag. Om 14.00 en nogmaals om 15.15 kunt u ons horen spelen in de Dorpskerk!


Het hele programma is ook te bekijken op www.wiekentrheden.nl

Tot dan!

6 september 2023

Rabo Clubsupport

In de maand september heeft u weer de mogelijkheid om uw favoriete lokale verenigingen te steunen! Als u lid bent van de Rabobank kunt u op drie clubs stemmen. Geeft u een stem aan ons, dan helpt u ons voor onze toekomst. De opbrengst van de Rabo ClubSupport zijn voor instrumenten en lessen voor onze jeugd! 


Stemmen kan via de Rabo app; dat kan nadat u hebt ingelogd na het kopje service.

Ook is het mogelijk via de link stemmen. 


Alvast bedankt voor uw steun!

29 augustus 2023

Eindelijk mochten we weer samen muziek maken! 

Maandag 28 augustus kwamen leden uitgerust en zongebruind weer terug van de zomervakantie. Onze komende repetities staan in het teken van verschillende evenementen zoals het dorpsfeest van Rheden op 7 oktober en ons najaarsconcert op 5 november!


Repetities vinden altijd plaats in Partycentrum 'Ons Huis' vanaf 19.30. Lijkt het je leuk om met ons samen muziek te maken? Wees welkom!

10 juli 2023

Laatste repetitie

Vanavond was de laatste repetitie van het Rhedens Fanfare Corps voor de zomerstop. En hoe is de vakantie nu beter in te luiden, dan met een drankje. Waar we vorige week druk aan het repeteren waren voor ons concert op 5 november was vandaag vooral gericht op de gezelligheid en de toekomstige vakantieplannen. 28 augustus zal de eerste repetitie weer plaatsvinden voor onze leden!

Namens het bestuur, dirigent en alle leden van het RFC: een hele fijne vakantie!

Op onze socials

Het Rhedens Fanfare Corps heeft haar eigen sociale mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Volg ons voor updates over evenementen, acties of andere gebeurtenissen van onze vereniging! 

Logo Droomhuis
Logo Edwin van Lith
Logo Ons Huis
Logo Strijland
Logo Reklamat
logo rabobank
Logo Rozendaal
Logo Anne Bruger
Logo Roelofsen
schoenmaker_page-0001
logo gemeenterheden
logo markies smal
Logo RIQQ
Logo Bloemendaal nieuw
Logo De Ruif