Laatste nieuws

Het laatste nieuws


van het Rhedens Fanfare Corps

9 juni 2024

Bonteschaap festival 2024

Wat een gezelligheid zo tijdens de derde editie van het Bonte Schaapfestival. Het Rhedens Fanfare Corps was aanwezig bij de officiële opening waarna het eerste schaap werd geschoren. De organisatie hield een mooie toespraak voor aanwezigen waarna wethouder Geo Hofstede het woord overnam. Zij kreeg de eer om de eerste knip te zetten waarna het festival begon. 


Het centrum van Rheden stond vol met verschillende kramen vol kleding, handwerk, lekkernijen of zoals die van het RFC: het Rad van Avontuur. Bezoekers van het Bonte Schaapfestival konden voor €1,- een plankje kopen om de vereniging te steunen, tegelijkertijd konden zij een heerlijke appeltaart winnen.


Dank aan de Plus Rheden voor de sponsering van deze heerlijke taarten en vooral dank aan de organisatie van het Bonte Schaapfestival.

23 mei 2024

Avondvierdaagse viel letterlijk in het water.

Het is je dit jaar vast niet ontgaan; naast zonneschijn ook heel veel regen. Tijdens veel evenementen dit jaar waren de paraplu’s nodig, zo ook met de Avondvierdaagse. En niet alleen die van ons in Rheden. Met de Dierense vierdaagse, waarbij er drie RFC muzikanten als versterking mee zouden lopen, was het ook een natte bende in combinatie met onweer. Conclusie: geen Dierense intocht.


Bij de Rhedense versie besloten we zelf de stekker er uit te trekken. Met sommige saxofoons nog vochtig van de 4 mei herdenking, kwam het verlossende woord van Henk en Wil om niet te gaan spelen op het verzamelpunt.


Muzikanten die overal in auto’s aan het schuilen waren, werden gelokaliseerd en kregen het nieuws te horen. Onze collega’s van de 94 ½ dweilband speelden, compleet doorweekt, nog even door waardoor de intocht voor alle wandelaars een feestje bleef. Volgende keer hopelijk meer geluk met de weersvoorspelling.

4 mei 2024

Gemeentelijke Herdenking Rozenbos

Het Rhedens Fanfare Corps is al jaren vast onderdeel van de Gemeentelijke Herdenking te Rozenbos. Ditmaal een erg regenactiege editie. Waar bezoekers, en organisatie gebruik konden maken van een paraplu, was het voor onze muzikanten niet mogelijk om deze vast te houden tijdens de dienst. Dus gekleed in ons rode uniform kon je ons horen spelen, terwijl je regen gestaag aanhield. Namens het bestuur en leden van het RFC werd een krans gelegd door voorzitter Anne Bruger, ere-lid Gerrit Peters en jeugdlid Ilja Gerrits. 


Fijn dat wij, tijdens elk weertype, toch weer ons steentje kunnen bijdragen aan zo'n belangrijk evenement voor de gemeente Rheden, maar eigenlijk ook heel Nederland. 


Helaas hebben wij niet de mogelijkheid gehad om zelf foto's te maken, of te vinden van deze editie. 

Foto gemaakt door Fenneke Visscher, iklegdeliefdevast.nl

4 mei 2023

4 mei 2024

Bloemenactie succesvol verlopen

Na een tijd van afwezigheid heeft het “Rhedens Fanfare Corps” de bloemenactie nieuw leven ingeblazen. Na de vervelende Corona periode en andere omstandigheden was deze actie in het slop geraakt. Deze keer een andere opzet voor de bloemenactie dan voorheen. Inwoners van Rheden hebben verscheidene bloemen vooraf kunnen bestellen.


Op 4 mei zijn de vrijwilligers druk in de weer geweest om de bloemen te bezorgen. En de bestelde bloemen konden ook afgehaald worden. De actie werd zeer positief ontvangen door de bewoners.


Het “RFC” wenst iedereen veel plezier van de bloemen en hopelijk tot volgend jaar.

24 april 2024

Eindafsluiting Meer Muziek in de Klas

Vandaag was de afsluiting van Meer Muziek in de klas op de Mauritiusschool. 16 kinderen hebben 4 muzieklessen gekregen op trompet en vandaag lieten zij aan ouders, leerlingen, juffen en meesters horen hoe goed ze al kunnen spelen.


En wij mochten daar bij helpen! Docent Sander Wamelink gaf de lessen, en onze trompettist Elise hielp daar bij. Met de eind afsluiting waren enkele van onze leden begeleiding voor een spetterend concert waarbij de leerlingen van groep 6 in de spotlight stonden.


Een mooie kans om kinderen kennis te maken met muziek, en belangrijker samen muziek maken!

19 april 2024

Muzikale Proeftuin groot succes

Een super leuk stukje in de Regiobode over de tweede editie van de Muzikale Proeftuin!


Lijkt het je nu ook leuk om muziek te maken bij het Rhedens Fanfare Corps? Je kan muzieklessen volgen van gecertificeerde docenten voor slagwerk, koper- (trompet, bugel, trombone, hoorn, bariton of bas) of houtinstrumenten (saxofoons).


Als je al ervaring op een muziekinstrument hebt, dan kan je misschien zelfs gelijk met het orkest meespelen.


Kijk voor meer informatie op onze website of mail naar info@rhedensfanfarecorps.nl

14 april 2024

Lentefeest groot succes

Het was een gezellige dag tijdens het Lentefeest op zondag 14 april. Het dorpsfeest rondom de adoptie van lammetjes was dit jaar in een nieuw jasje gestoken. 


Dit jaar vond het feest plaats rondom de Dorpskerk, waarbij bezoekers bij verschillende kraampjes iets konden kopen. En zelfs het zonnetje kwam af en toe kijken. Het Rhedens Fanfare Corps maakte muziek. Het was een geslaagde eerste editie van het Lentefeest!
3 muzikanten op een rij
Bugek en hoorn
Uitleg op bugel
Saxofoon
Drumstel
Bariton

6 april 2024

Muzikale Proeftuin groot succes

Vandaag vond de tweede editie plaats van de Muzikale Proeftuin en het was een groot succes! Nieuwsgierige kinderen en volwassenen konden verschillende muziekinstrumenten uitproberen en kregen aan het einde een echt muziekdiploma die zelf ondergetekend mocht worden!


Het mooie weer met deze editie zorgde voor extra veel speelplezier op het springkussen, geregeld door Veluwe Actief Oversteegen!

Bezoekers kwamen ons clubgebouw aan de Mauritiusstraat binnen in een waar slagwerk paradijs. Overal waar je keek zag je ritme instrumenten als conga's, woodblock, een grote concerttrom en uiteraard ook een heus drumstel waar flink op gespeeld werd.

Daarna kwamen de blaasinstrumenten aan de beurt. Van de trompet, bugel en hoorn kon met via de verschillende saxofoons zo naar de lage koperinstrumenten als bariton, trombone en een bas! Met dank aan Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren konden wij gebruik maken van hun kunstof instrumenten die, vooral voor de jonge beginnende muzikanten, makkelijker te bespelen zijn. Vooral de groene bariton viel goed in de smaak en was al snel favoriet van veel kinderen.


De Muzikale Proeftuin was een groot succes en wij kunnen niet wachten tot de volgende editie!

Dank aan iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt.

23 maart 2024

Jubileumconcert Rhedens Senioren Orkest

Zaterdag 23 maart vierde het Rhedens Senioren Orkest haar 40 jarig jubileum met een jubileumconcert in Partycentrum 'Ons Huis'.


Het Rhedens Fanfare Corps kreeg de mogelijkheid om samen dit feest te vieren en mocht als eerste van zich laten horen. Daarna was het de beurt aan het jubilerende RSO. Luisteraars konden tijdens het concert van beide orkesten genieten van bekende nummers van Jesus Christ Superstar, de Beatles, Wim Sonneveld en meer!


Via deze weg willen wij het RSO nogmaals feliciteren met hun jubileum en bedanken dat wij onderdeel mochten zijn van hun jubileumconcert.

9 maart 2024

Lampionnenoptocht Rheden


Dit jaar vond de lampionnenoptocht plaats op 9 maart. Het evenement dat er ook in 2024 weer zal zijn, was ooit in het leven geroepen ter ere van het huwelijk van toenmalig prinses Beatrix en prins Claus op 10 maart.


Organisatie van de lampionnenoptocht was in handen van de Oranjeereniging Rheden voor Oranje


De avond begon met het Rhedens Fanfare Corps bij het begin punt van de optocht. Er werden verschillende marsjes gespeeld zoals de nieuwe mars die wij van Verzorgingstehuis Rhederhof hadden gekregen op 25 december. 


Om 19.00u nam de March & Showband Rheden het muzikale stokje over en gingen voorop en leidden de kinderen en hun ouders door Rheden. 

6 maart 2024

Eigenstroom Nederland nieuwe sponsor

De oude airco in ons clubgebouw is professioneel weggehaald door Jasper Gamelkoorn van Eigenstroom Nederland. Fijn dat deze samenwerking met het RFC is ontstaan.

25 januari 2024

Muziek maak je samen!

Muziek maken leer je door samen te spelen. En dat kan in een fanfare zoals bij het Rhedens Fanfare Corps. Maar het kan eigenlijk met elk instrument dat er bestaat. Daarom kan iedereen, met welk instrument dan ook, mee doen met het Gemeente Rheden Leerlingenorkest onder leiding van Patrick de Heus. Het initiatief en organisatie van dit orkest ligt bij RIQQ Rheden.


Wil jij ook meespelen op je eigen niveau? 1x per maand komen de beginnende muzikanten samen om verschillende nummers te spelen. En vandaag hielpen leden van het Rhedens Fanfare Corps mee!

Vind je het leuk om samen muziek te maken en ben je tussen de 6 en 21 jaar? Meld je dan aan voor het leerlingenorkest Rheden. Stuur een mailtje naar leerlingenorkest@dezoomerij.nl.


Komende repetitiedagen
Zondag 24 maart 2024 | 09.45- 13.00 uur | De Bundel, Dieren
Zondag 21 april 2024 | 09.45- 13.00 uur | De Bundel, Dieren
Zondag 26 mei 2024 | 09.45- 13.00 uur | De Bundel, Dieren
Zondag 23 juni 2024| 09.45- 13.00 uur | De Bundel, Dieren

12 februari 2024

Carnaval am Deutsche Abend!

Carnaval en het Rhedens Fanfare Corps zijn al jaren met elkaar verbonden. Het is dan niet vreemd dat veel van onze leden elk jaar het "Feest der zotten" vieren.


Helaas loopt onze vereniging niet meer mee met de optocht, maar wij steunen Cv. De Heiknüüters nog steeds.

Al enkele jaren zijn de leden van het RFC op de maandagavond van carnaval onderdeel van de garderobedienst. Een ook dit jaar waren we weer van de partij! 


Alaaf!29 januari 2024

Serenade voor 65 jaar lidmaatschap

Op de avond van 29 januari 2024 verzamelde zich een groep muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps op de oprit van Anne Bruger. Anne, de voorzitter van het RFC, vierde op die dag zijn 65-jarig lidmaatschap en werd vereerd met een serenade van de muzikanten.


Anne’s muzikale reis begon als slagwerker, waarbij hij naar eigen zeggen direct na zijn toetreding tot het corps de drumstokken in handen kreeg gedrukt. Na vele jaren als slagwerker te hebben gefunctioneerd, klom Anne op tot tambour-maître, waarbij hij het korps leidde tijdens optochten en serenades.

Bovendien heeft Anne zich altijd ingezet voor de organisatie van het Rhedens Fanfare Corps en bekleedt hij momenteel al enkele jaren de functie van voorzitter, voor de tweede maal is hij bestuurlijk actief voor de vereniging.


Hoewel de festiviteiten op 29 januari zijn gestart, zal Anne pas in september officieel worden gehuldigd. Deze huldiging zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersmiddag, waarbij leden, vrijwilligers en muziekvrienden samenkomen.

7 januari 2024

Een jaar vol herinneringen

Vandaag vindt de nieuwjaarsbijeenkomst plaats voor leden, vrijwilligers, en muziekvrienden. Samen proosten we op het nieuwe jaar en praten we over wat 2024 ons gaat brengen. En dan gaan we het uiteraard ook hebben over wat 2023 ons heeft gebracht en wat voor muzikale herinneringen we hebben gemaakt.


Gemeente Rheden bestond 450 jaar en wij waren onderdeel van dit feestelijke gebeuren. Een samenwerking met Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren in Ellecom tijdens de aftrap van dit feestjaar en we mochten onze nieuwe polo's laten zien tijdens het dorpsfeest.

Ook bij andere dorpsactiviteiten lieten we van ons horen. Zo speelden we de wandelaars toe tijdens de lampionnenoptocht, maar ook met de avondvierdaagse. Marcheerden we zelf door de stromende regen samen met March & Showband Rheden tijdens de Sinterklaasintocht. Maar speelden gelukkig ook samen in het zonnetje tijdens Koningsdag. Tijdens het Bonteschaapfestival konden we werken aan ons kleurtje zowel met het muziekmaken aan het begin van het festival als tijdens het Rad van Avontuur waar we plankjes verkochten. Zonnebrand factor 50 was zeker nodig deze dag! Ook waren we aanwezig tijdens formelere evenementen als tijdens Dodenherdenking waar onze vereniging vast onderdeel van is.


In 2023 werd het bestuur van het Rhedens Fanfare Corps aangevuld met twee enthousiaste dames tijdens de Algemene Ledenvergadering. Met onze vrijwilligersmiddag werden onze leden, vrijwilligers en muziekvrienden in het zonnetje gezet. Daarbij werden twee leden gehuldigd voor hun lidmaatschap.

We kregen drie nieuwe jeugdleden erbij op verschillende instrumenten. Met ons najaarsconcert lieten twee van hen horen hoeveel ze al hadden geleerd tijdens hun muzieklessen en de ouderen muzikanten mochten zelfs met hun meespelen onder leiding van onze dirgent Harry van Bruggen. Met dit najaarsconcert hoorde je ook een prachtige samenwerking op kerkorgel met organist Harry van Wijk.


De kerstperiode was zoals altijd een drukke periode voor de muzikanten met veel verschillende optredens. Zo speelden we tijdens Kerst op het Plein en in de Plus Supermarkt Rheden. Hadden we ons kerstconcert met ditmaal een magisch kerstverhaal verteld door Janny Bruger en speelde Kees van den Haak op orgel in de Dorpskerk. Met het kerstconcert speelde ook ons nieuwste jeugdlid op drums mee! Onze muzikanten waren traditiegetrouw onderdeel van de kerstsamenzangdienst op 24 december.


Op 25 december in de vroege ochtend speelden we de bewoners en vrijwilligers van Rhederhof toe. Met 60 jaar Rhederhof was dit ook 60 keer het RFC op kerstochtend. Dit jubileum werd nog even extra in het zonnetje gezet met een klein presentje voor de muzikanten, en werd de muziekvereniging een mars aangeboden. In 2024 zal deze mars uiteraard voor u gespeeld worden.

Hoewel de repetities in 2024 pas op 8 januari weer beginnen, heeft het Rhedens Fanfare Corps zich al wel weer laten zien in het dorp. Elke eerste dinsdag van de maand halen onze vrijwilligers het oud papier op en hebben dit, net als in heel 2023, al op 2 januari gedaan.


Wij zijn benieuwd wat 2024 ons gaat brengen!

25 december 2023

60 jaar RFC bij Rhederhof

25 December, 1eKerstdag het is 08.30 uur en muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps zitten er klaar voor; kerstliederen spelen voor bewoners, werknemers en vrijwilligers van Verzorgingstehuis “Rhederhof”. In zijn welkomstwoord sprak voorzitter Anne Bruger over 60 jaar Rhederhof en daarbij ook 60 jaar Rhedens Fanfare Corps op kerstochtend.


Een mooie traditie, 60 jaar fijne samenwerking en gastvrije ontvangst. Onder leiding van Berry Eskes begon het orkest met “Komt allen tezamen”, en daarna kwamen meerdere bekende kerstnummers langs.

Na afloop werd het orkest toegesproken door Rinske Elzinga van Rhederhof, zij sprak haar waardering uit voor de inzet van de Fanfare gedurende zoveel jaren op Kerstmorgen. Als dank voor deze traditie kregen zij de mars “In Harmonie Vereint”. Deze werd door mevrouw Böhmer overhandigd aan Erelid Hans van Wijk, die zelf al voor de 58e keer meespeelde.Deze aangelegenheid werd met prachtige woorden ook door wethouder Gea Hofstede benadrukt. Zij roemde de grote en belangrijke inzet van het Rhedens Fanfare Corps bij de dorpsevenementen.

Daarna kregen alle muzikanten een leuke attentie, iets wat bijzonder gewaardeerd werd. Na een korte afsluiting door de voorzitter was er koffie of thee met Kerststol. Zoals altijd perfect geregeld!Zoals al vele jaren traden Rieky en Hans Söser op als Gastvrouw/heer. Afsluitend kon men samen nog even gezellig napraten over het afgelopen jaar.

24 december

Laatste repetitie en de kerstsamenzangdienst

Kerstavond zitten de muzikanten van het RFC traditiegetrouw in de Dorpskerk in Rheden. Al jaren zijn we onderdeel van de kerstdienst op 24 december als begeleiding bij de liederen. Ditmaal onder begeleiding van Berry Eskes!


Hier moest natuurlijk ook gewoon voor gerepeteerd worden, dus onze laatste repetitie van het jaar stond in het teken van deze liederen. Uiteraard sloten wij de repetitie af met een gezellig drankje17 december 2023

Kerstconcert Rhedens Fanfare Corps

Het kerstconcert op 17 december begon met de klassieker Komt Allen Tezamen. Het aanwezige publiek mocht deze en andere nummers meezingen onder begeleiding van het Rhedens Fanfare Corps en Kees van den Haak op het kerkorgel. Het Rhedens Fanfare Corps, onder leiding van Harry van Bruggen, vervolgde de middag met vele klassieke en moderne kerstnummers

Kees van den Haak liet het kerkorgel klinken met het prachtige Noel X gecomponeerd door Louis Claude Daquin. Naast alleen muzikale werken werden aanwezigen ook getrakteerd op een kerstverhaal. Janny Bruger wist het hele publiek te pakken met een magisch verhaal met als thema: niemand moet alleen zijn met kerst. Een verhaal over Daan vol met chocolademelk, kerstkransjes en door een tikje magie kwam zijn kerstwens uit.


Na een dankwoord van voorzitter Anne Bruger gaf de Rhedense Fanfare nog een swingend toegift met een vlotte versie van Jingle Bells. Een geslaagd kerstconcert!

Alvast hele fijne feestdagen namens het Rhedens Fanfare Corps

15 december 2023

Kerstshoppen Plus Rheden

De kerstsfeer was vollop aanwezig bij PLUS Rheden. Muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps speelden verschillende kerstnummers voor de aanwezigen!


Gekleed in polo en kerstmuts waren de muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps er klaar voor. Een avond vol kerstmuziek voor de winkelende mensen in de plus supermarkt. Deze avond stond vol met inspiratie voor de kerstdagen. Er stonden hapjes om te proeven en door de hele winkel kon je de kerstmuziek horen. 

9 december 2023

Kerst op het plein

Ondanks de regen waren veel inwoners uit Rheden en omgeving aanwezig tijdens Kerst op het plein.


Om 19.00 begon het evenement op het dorpsplein waarbij het RFC de kerstmuziek verzorgde. Op het plein waren kerstversieringen te koop, maar ook kerstwensen in de grote boom te hangen. Aanwezingen konden naast de kerstmuziek ook genieten van poffertjes van Rhejes IJshuis, of warme dranken van de Rhedense Pioniers. 


9 december 2023

3x geslaagd!

Deze ochtend was extra spannend voor drie van onze leden. Vandaag deden Jet, Nora en Aline B-theorieexamen georganiseerd door de Muziekbond Gelderland Flevoland.


Als support waren ouders en bestuursleden van het RFC aanwezig.

Alledrie de dames zijn geslaagd met prachtige cijfers! Jet en Nora kregen al snel de cijfers en behaalden een 9.5! Voor Aline was het even spannend want door een storing was haar cijfer niet gelijk zichtbaar. Maar al snel kwam het verlossende antwoord; geslaagd met een 10!!

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige cijfers, proficiat aan de dames en docenten voor het harde werk.

Wij als vereniging kunnen alleen maar trots zijn!

19 november 2023

Jeugd RFC doet mee met Leerlingenorkest

Vandaag was er weer een repetitie van het Leerlingenorkest Orkest onder leiding van Dirigent Patrick de Heus. Onze eigen leden Jet, Ilja en Tirza deden dit keer gezellig mee! Naderhand lieten de kinderen trots horen wat ze hadden geoefend! Dit keer Multicolour van Son Mieux!


Iedereen die een instrument kan bespelen en tussen de 6 en 21 jaar oud is, kan meedoen. Muziek wordt op ieders eigen niveau gespeeld. Lijkt het je ook leuk om mee te doen? De volgende repetitie is op 17 december!


18 november 2023

Sinterklaas weer in Rheden

Op zaterdag 18 november was het eindelijk weer zo ver. Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in Nederland en vergaten natuurlijk Rheden niet.


Speciaal voor de intocht maakten muzikanten van March & Showband Rheden samen muziek met de muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps. Met vrolijke sinterklaasmuziek werd de intocht geleid naar de haven bij de Meteoor. Hier kwamen Sinterklaas met zijn pieten aan onder luid gezang van alle kinderen. De intoch was ondanks de regen goed bezocht door kinderen uit Rheden en omgeving.


Dank gaat uit naar iedereen van de organisatie. 11 november 2023

Prachtig najaarsconcert RFC

5 november liet het Rhedens Fanfare Corps zich weer van haar beste kant zien. Het concert begon met een optreden van Ilja en Tirza op bugel en hoorn. Samen met docent Ron Jordens en andere muzikanten lieten zij horen wat zij in korte tijd hadden geleerd tijdens hun muzieklessen. 


Daarna was het aan de andere leden van het orkest. Onder leiding van Harry van Bruggen werden muziekstukken ten gehore gebracht als de Zwaanriddersage, Let me Entertain you, Bakerstreet met een prachtige altsax solo door Nora Lens, God and God Alone, en als slotstuk een muzikale samenwerking met Harry van Wijk op orgel met het stuk The Last Chord.

foto Cultuurbedrijf Riqq

12 oktober 2023

Leerlingenorkest Rheden begint weer!

Bespeel je een muziekinstrument of zit je op muziekles en heb je zin om samen met leeftijdsgenootjes muziek te maken?

Iedereen die een instrument kan bespelen en tussen de 6 en 21 jaar oud is, kan meedoen. Ook als je net bent begonnen.


Dirigent Patrick de Heus begeleidt het orkest en arrangeert de muziek zo dat iedereen, op ieder niveau, kan meespelen. De eerste drie repetities zijn op zondag 29 oktober, zondag 19 november en zondag 17 december 2023.


Locatie: De Bundel, Ericaplein 5 in Dieren.
Wil je ook meedoen? Meld je dan aan via leerlingenorkest@cultuurbedrijfriqq.nl

foto Regiobode, 20 september 2023

7 oktober 2023

Een Rhejes Feestje

Het hele jaar zijn er al evenementen ter viering van 450 jaar gemeente Rheden.


Op zaterdag 7 oktober vond het dorpsfeest in Rheden plaats. Op verschillende plekken in het centrum van Rheden waren activiteiten ter ere van dit feest. En daar kan het Rhedens Fanfare Corps niet bij ontbreken. Twee keer deze dag lieten onze leden van zich horen in de Dorpskerk met een vrolijk programma. En een extra vermelding: onze leden waren gekleed in nieuwe polo's! Deze fris rode polo's, met ons blauwe logo, zorgen er voor dat we goed te herkennen zijn met toekomstige optredens in het dorp!

23 september 2023

450 jaar Gemeente Rheden

Gemeente Rheden bestaat dit jaar 450 jaar en ook in Rheden wordt dit gevierd!


De opening van het Rhedense dorpsfeest is op zaterdag 7 oktober om 11.00 uur bij de Dorpskerk. Schout Leo Schol, dorpswethouder Gea Hofstede en organisator Saraja de Jonge zorgen voor een feestelijke opening.

De hele dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook het Rhedens Fanfare Corps is te horen op deze feestelijke dag. Om 14.00 en nogmaals om 15.15 kunt u ons horen spelen in de Dorpskerk!


Het hele programma is ook te bekijken op www.wiekentrheden.nl

Tot dan!

6 september 2023

Rabo Clubsupport

In de maand september heeft u weer de mogelijkheid om uw favoriete lokale verenigingen te steunen! Als u lid bent van de Rabobank kunt u op drie clubs stemmen. Geeft u een stem aan ons, dan helpt u ons voor onze toekomst. De opbrengst van de Rabo ClubSupport zijn voor instrumenten en lessen voor onze jeugd! 


Stemmen kan via de Rabo app; dat kan nadat u hebt ingelogd na het kopje service.

Ook is het mogelijk via de link stemmen. 


Alvast bedankt voor uw steun!

29 augustus 2023

Eindelijk mochten we weer samen muziek maken! 

Maandag 28 augustus kwamen leden uitgerust en zongebruind weer terug van de zomervakantie. Onze komende repetities staan in het teken van verschillende evenementen zoals het dorpsfeest van Rheden op 7 oktober en ons najaarsconcert op 5 november!


Repetities vinden altijd plaats in Partycentrum 'Ons Huis' vanaf 19.30. Lijkt het je leuk om met ons samen muziek te maken? Wees welkom!

10 juli 2023

Laatste repetitie

Vanavond was de laatste repetitie van het Rhedens Fanfare Corps voor de zomerstop. En hoe is de vakantie nu beter in te luiden, dan met een drankje. Waar we vorige week druk aan het repeteren waren voor ons concert op 5 november was vandaag vooral gericht op de gezelligheid en de toekomstige vakantieplannen. 28 augustus zal de eerste repetitie weer plaatsvinden voor onze leden!

Namens het bestuur, dirigent en alle leden van het RFC: een hele fijne vakantie!

Op onze socials

Het Rhedens Fanfare Corps heeft haar eigen sociale mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Volg ons voor updates over evenementen, acties of andere gebeurtenissen van onze vereniging!