Rhedens Fanfare Corps had drukke decembermaand

Het Rhedens Fanfare Corps heeft een drukke maar zeer mooie muzikale decembermaand achter de rug. Er werd begonnen met de medewerking aan de “Christmas Sing a Long” in Velp en Dieren, leuke muziek maken met een professionele band en zangers.

Ook heeft het RFC medewerking verleend aan de onthulling van het “Steenbakkerspaneel” bij de Laakbrug samen met het Thomassen Mannen Koor op 13 december.

Op 19 december werd er medewerking verleend aan de Kerstviering met kinderen  en ouders op de Holtbanckschool in Rheden.

Ook werd er een serenade gebracht bij één van de leden, Gerrit Peters, die op 20 december met zijn  vrouw Gerda hun 50 jarig huwelijk vierden.

Zondag 22 december was het traditionele concert o.l.v. Harry van Bruggen samen met het Thomassen Mannenkoor in een overvolle Dorpskerk. Het talrijke publiek heeft mogen genieten van prachtige muziek en mooie zang.

Het orkest bracht nummers als “Hymn to the Fallen”,” I’ll Walk with God”, “Condacum”, “Path to Peace” en “Silent Night” ten gehore.Samen met het koor werd “Away in a Manger” en “We Wish you a Merry Christmas” gebracht.

Een pracht concert waar nog veel  over na-gesproken is.

Op kerstavond werd traditiegetrouw weer medewerking verleend aan de Kerstsamenzangdienst in de mooie Dorpskerk.

Op 1e Kerstdag waren de muzikanten alweer vroeg uit de veren om de bewoners en belangstellenden van Rhederhof al om 8.30 uur hun Kerstklanken te laten horen. Een traditie die al meer dan 50 jaar in ere wordt gehouden. De bijeenkomst werd afgesloten met het gezamenlijk gebruik van koffie met wat lekkers erbij.