Moederdag concert

Heerlijk Moederdagconcert Rhedens Fanfare Corps

Op zondag 12 mei j.l. gaf het Rhedens Fanfare Corps in Partycentrum Ons Huis een prachtig Moederdagconcert.

Begonnen werd met heerlijk optreden van de jongste jeugd van het corps o.l.v. Christian Koppers, prachtig en haast vertederend om te zien en te horen.

Daarna was het de beurt aan het fanfareorkest, onder leiding van Harry van Bruggen. Ze brachten mooie nummers ten gehore waarvan de goed gevulde zaal zichtbaar genoot.

Voor de pauze muzikaal wat zwaardere nummers en na de pauze wat populairder en meer in het gehoor liggend werk.

Het geheel werd op een luchtige en ongedwongen manier aan elkaar gepraat door Wil van Zummeren. Voorzitter Anne Bruger bedankte na afloop een ieder voor de inzet en overhandigde een bloemetje aan de dirigenten en “spreekstalmeester” Wil. Verder was er de dank en een bloemetje voor Nico Brouwer voor de gastvrije ontvangst in Partycentrum Ons Huis. Vanwege Moederdag keerden ook de bezoekers met een bloemetje voldaan huiswaarts.